Informacje prasowe

8 października 2019

Rośliny na salonach. Finałowa wegańska kolacja “Chefs For Change” przyciągnęła tłumy

Środowy wieczór w warszawskiej Fortecy Kręgliccy udowodnił, że kuchnia roślinna to ważny, ale i modny temat, obok którego nie wypada już przejść obojętnie żadnemu z szefów kuchni i kucharzy. Do finałowej kolacji “Chefs For Change” zasiadło 200 gości, którzy mogli spróbować wegańskich dań autorstwa m.in. Marcina Popielarza (Najlepszy Młody Szef Kuchni Europy Środkowo-Wschodniej wg. San Pellegrino Young Chef 2018), Marii Przybyszewskiej, Grzegorza Łapanowskiego, Tomasza Olewskiego czy Moniki Dąbrowskiej (zwyciężczyni II edycji Hell’s Kitchen).

IMM logo

jest Partnerem Monitorującym Media

Obserwuj nas

Bądź na bieżąco

Trzymaj z nami rękę na pulsie i dołącz do 4629 osób, którym zależy na losie zwierząt hodowanych przemysłowo.

Wysyłając formularz, wyrażasz zgodę na przetwarzanie zawartych w nim danych osobowych i informowanie Cię o działaniach Stowarzyszenia Otwarte Klatki zgodnie z naszą polityką prywatności.

Stowarzyszenie Otwarte Klatki

ul. Wyspiańskiego 14/37, 60-750 Poznań

KRS: 0000444120